Cercador

Novetats

Publicacions - Dijous, 9 de setembre de 2010

Biocat-Barcelona Innovation workshops

Biocat, amb l’assessorament científic del Parc Científic de Barcelona (PCB) i del Parc de Recerca de la UAB (PRUAB), us convida als Barcelona Innovation workshops: NanoBiotechnology - IT for Biology & Health els propers dies 4 i 6 d’octubre a l’Hotel Sehrs Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’objectiu d’aquests workshops, que s’organitzen en el marc del projecte de col·laboració entre regions europees Interbio, és incrementar el coneixement mutu i la cooperació entre les regions que hi participen (Barcelona, Bordeus, Lisboa, Tolosa i València).

Cada workshop té quatre sessions, que s’han dissenyat en un format dinàmic basat en presentacions breus d’una durada màxima de deu minuts i on es destacaran accions ja realitzades i possibles àmbits de col·laboració.

Després de les presentacions hi haurà temps per intercanviar opinions, identificar possibles àrees de cooperació i elaborar les conclusions, que es presentaran a tots els assistents durant la darrera sessió plenària.

Comitè científic d’Interbio: Francesc Gòdia (comissionat de la rectora per a Biotecnologia i Biomedicina de la UAB), Jordi Quintana (director de la Plataforma Drug Discovery del PCB) i Rickard Bucksch (director d’Innovació i Màrqueting del PRUAB).

Es poden inscriure clicant a l'enllaç que trobaran al final de la pàgina. Data límit: 28/9/2010.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web