Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dimarts, 26 de març de 2013

I Jornada Salut Informa: Com millorar la Salut de les persones

Tarragona, 12 d'abril de 2013

Per primera vegada a les comarques de Tarragona, es durà a terme la I Jornada Salut Informa, on participaran una part dels ens que formen part de l’àmbit salut a les nostres contrades. La Jornada pretén crear un espai d’informació entre l’administració, professionals, organitzacions i ciutadans.
L’acte de cloenda, a les 14.55 hores, anirà a càrrec del gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona del CatSalut (Servei Català de la Salut). 
Salut Informa és el butlletí informatiu de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. El primer número va sortir el mes de desembre de 2011 i va néixer amb la voluntat de convertir-se en la publicació de l’àmbit salut, on poder donar veu i crear una publicació on poder col·laborar tots aquells ens que formen part, d’una manera o altre, de l’àmbit salut.
Salut Informa núm. 13
 

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web