Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dimecres, 4 de novembre de 2020

Fent de la ciència, la tecnologia i la innovació un espai més inclusiu

7 de novembre 2020

Durant la proposta matutina de jornada, PRISMA ofereix la possibilitat d'assistir a ponències sobre "Necessitat de visibilització LGTBIQA+", "Aterratge en Wikipedia" i "Eines Col·laboratives" i una Editatona (una wikimaratón) sobre temes LGTBIQA+ en ciència, tecnologia i innovació, on el públic assistent coneixerà les pautes bàsiques per editar i recopilar referències i informació. Finalment es publicaran a la Viquipèdia articles biogràfics de referents LGTBIQA+ en l'àmbit de CTI.

La proposta vespertina consistirà primer en un taller: "Adaptació 10 mesures PRISMA per a museus". En aquesta activitat s'explicaran, per exemple, mesures que inclouen la formació de personal investigador, la visibilització de referents o l'adequació de lavabos i formularis a la diversitat existent en matèria d'identitat de gènere. Així mateix, les persones participants tindran l'oportunitat de discutir aquestes propostes i estudiar la seva adaptació a altres entorns relacionats, com ara museus, buscant una perspectiva plural i interseccional.

La jornada es tancarà amb dues taules rodones en què es compartiran els resultats de les sessions pràctiques i les inquietuds i reflexions dels participants.

Les persones assistents poden escollir participar en una, diverses o totes les activitats proposades, encara que cal assenyalar que algunes activitats tenen places limitades.

Aquesta activitat està subvencionada per l'Institut Navarrès per a la Igualtat / Nafarroako Berdintasunerako Institutua, organisme autònom de Govern de Navarra de caràcter transversal que treballa perquè les polítiques d'igualtat de gènere formin part de totes les polítiques públiques.

Compta amb la participació de Patricia Horrillo de wikiesfera, qui estarà a càrrec de conduir la Editatona, Aitor Villafranca responsable de l'execució del taller i Tiago Botelho i Javier Armentia a les xerrades, taules i la conducció general de l'esdeveniment.

Esdeveniments com aquest permeten generar consciència sobre el problema, aportar solucions i promoure un espai de col·laboració entre les persones associades a PRISMA a nivell nacional, i el teixit associatiu LGTBIQA+ i del coneixement de la Comunitat Foral de Navarra.

Horari: dissabte, 7 de novembre de 9:30-17:45 h
Lloc de realització: Online

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web