Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Divendres, 2 d'octubre de 2020

CONSULTA L’INFORME DE LA BIOREGIÓ DE CATALUNYA 2020 – REPTES EN ENDAVANT

Voleu tenir una radiografia actualitzada de l'ecosistema català de les ciències de la vida i la salut? Consulteu l'Informe de la BioRegió 2020 - Reptes en endavant de Biocat i CataloniaBio & HealthTech, que enguany subratlla els reptes del sector i proposa accions de millora en cinc àmbits. 

Malgrat l'actual situació de pandèmia i els reptes, l'ecosistema es troba en ple creixement i les perspectives de futur són prometedores. Amb més de 1.200 empreses, el sector de les ciències de la vida i la salut representa el 7,3% del PIB de Catalunya. En el que portem d'any, la inversió en les startups catalanes en salut arriba als 120 milions i ja supera el rècord del 2019. 

El capital risc amb participació internacional s'incrementa un 67,1% i esdevé el motor principal del creixement, sobrepassant per primer cop els 50 milions d'euros. 
 

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web