Cercador

Novetats

Docència - Dimarts, 22 de juny de 2010

Seminari Tècnica Microarrays (MAS)

En l'actualitat disposar d'informació digitalitzada és fàcil i barata d'emmagatzemar. El problema apareix quan es vol gestionar. Aquestes dades en brut poques vegades aporten beneficis directament. El seu veritable valor rau en la possibilitat d'extreure informació útil. En general, la capacitat de l'ésser humà per analitzar i comprendre grans quantitats d'informació decreix a mesura que augmenta la seva capacitat per a emmagatzemar-los. Això, està produint un augment de les tècniques d'aprenentatge automàtic capaços d'obtenir un conjunt mínim de regles, intel·ligibles per a l'home, a partir de grans volums de dades, és a dir, sistemes capaços de transformació informació quantitativa en informació qualitativa.
Per aquest motiu, són necessàries tècniques de reducció que permeten agrupar gens amb patrons d'expressió relacionats i informatius, rebutjant la informació irrellevant. La tècnica de microarrays (MAS) d'ADN esta generant un gran interès i moltes expectatives, ja que permet monitoritzar l'activitat d'un genoma complet mitjançant un simple experiment.

Des de l’IISPV s’organitza un seminari en el que s’explicarà aquesta nova tècnica, a càrrec del Dr. Pere Aragonès, Gerent de Projectes - Vingencia –.

Dades del seminari: Data: dia 6 de juliol de 2010
Hora: 12:30 hs
Lloc: Unitat de Docència i Recerca de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

Per a formular la inscripció cliqui l'enllaç següent:

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web