Human dietary exposure to perfluoroalkyl substances in Catalonia, Spain. Temporal trend. Food Chemistry 135 (2012) 1575–1582.
José L. Domingo, Ingrid Ericson Jogsten, Ulrika Eriksson, Isabel Martorell, Gemma Perelló, Martí Nadal, Bert van Bavel
Laboratory of Toxicology and Environmental Health, School of Medicine, IISPV, Universitat Rovira i Virgili, Sant Llorenç 21, 43201 Reus, Spain
Man-Technology-Environment (MTM) Research Center, School of Science and Technology, Örebro University, SE-70182 Örebro, Sweden
Amb un factor d'impacte de 3.655.
La revista FOOD CHEMISTRY és la número 6 de 128 a l'àrea de FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY)
Work
C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII
43007 Tarragona
Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat
Work
C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
43201 Reus (Tarragona)
Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93
http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat