Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dijous, 20 de febrer de 2020

Tech Spirit Barcelona, the show must go on!

20 de febrer de 2020

A grans mals, grans remeis. La cancel·lació de l'edició 2020 del MWC i del 4YFN han portat la comunitat emprenedora a reinventar-se amb una creativitat i una rapidesa espectaculars. D'aquesta empenta neix el Tech Spirit Barcelona, un nou esdeveniment obert i imprescindible per a tot l'ecosistema startup.

ACCIÓ impulsa el Tech Spirit Barcelona amb diverses activitats on encara pots participar:

#1
Per començar, les activitats de l'estand central d'ACCIÓ al 4YFN es traslladen a la Casa Llotja de Mar. Tallers i debats sobre tecnologia, cultura i blockchain, salut i innovació o finançament, t'estan esperant. Vine a descobrir-los de la mà d'agents tan destacats com Eurecat, l'Institut Català de les Empreses Culturals o Biocat. Que no t'ho expliquin, inscriu-t'hi ara!

#2
També has de saber que 120 startups ja han confirmat la seva assistència per entrevistar-se i resoldre els reptes que han llançat 35 corporates internacionals com SEAT, JP Morgan, Asics o Sanofi. Es tracta del Corporates & Startups Open Innovation Challenge i tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar! Encara ets a temps d'oferir-hi les teves solucions innovadores, inscriu-t'hi abans del 21 de febrer!

#3
I més networking! El que tampoc fallarà és el tradicional Brokerage event del MWC que es trasllada a la Casa Llotja de Mar i t'aproparà a nous socis internacionals. Unes 250 empreses ja han confirmat les seves reunions, la meitat d'elles estrangeres. T'hi pots apuntar fins aquest dijous 20 de febrer. Corre i reserva les teves reunions!

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web