Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimecres, 20 de novembre de 2019

Elisabet Vilella participa en el primer STEM Womens Congress com a dona investigadora

STEM Womens Congress

El passat divendres es va celebrar a Barcelona el primer STEM Womens Congress a Barcelona. El moviment internacional  STEM promociona que les dones estudiïn i s'incorporin a les carreres professional de ciències (S, de l'anglès science), tecnologia (T), enginyeries (E) i matemàtiques (M).

L'objectiu final és que en les professions hi hagi la màxima igualtat de representació entre homes i dones. Elisabet Vilella, investigadora i Directora de recerca de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, va participar a la taula rodona final en la que van participar una representant de cada línia STEM per opinar i discutir sobre la situació actual i les possibilitats de millora.

Elisabet Vilella va destacar que en el camp de la salut actualment hi ha més dones estudiant les carreres i també en general a les plantilles, però que els càrrecs directius encara no estan igualats. També va aportar la seva experiència personal per defensar que ser dona no l'ha privat d'aconseguir els seus objectius professionals, tot i que pel camí s'ha trobat amb entrebancs relacionats amb la cultura "masclista".

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web