Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimarts, 6 d'agost de 2019

Nit de la Recerca Europea dels Investigadors - La recerca, l'element clau

Setembre 2019

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que té lloc cada any en 300 ciutats de 30 països d'Europa l'últim divendres del mes de setembre. Pretén acostar els investigadors i investigadores al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera amena i participativa.

Diverses institucions de recerca catalanes s'han proposat celebrar la Nit de la Recerca després que la Comissió Europea els hagi atorgat el segell de Nit Associada, que valora la qualitat del projecte. D'aquesta manera, les activitats que es faran en diversos punts de Catalunya formaran part del mapa de propostes de divulgació que ompliran les places i carrers d'Europa el proper 27 de setembre de 2019.

Amb motiu de l'Any Internacional de la Taula Periòdica, la Universitat Rovira i Virgili coordina aquest projecte a les comarques del sud de Catalunya, junt amb l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social, l'Institut Català d'Investigació Química i l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, els quals han dissenyat activitats adreçades al públic familiar.

A Catalunya el lema d'aquesta edició és "La recerca, l'element clau".

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web