Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dijous, 13 de juny de 2019

Segona visita a l'IISPV i HUSJR de la Visita de la recerca de La Marató

Per mostrar als ciutadans com progressa la recerca gràcies als seus donatius, la Fundació organitza visites guiades als centres on s'investiga amb fons de La Marató. Aquest dimarts 11 de juny va tenir lloc la segona visita a les instal·lacions de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR) i el Centre de Ciències Òmiques - EURECAT/URV (COS). 

El projecte finançat per la Marató de TV3, està liderat pel Dr. Jorge Joven, Metge i Investigador Responsable de la Unitat de Recerca Biomèdica (URB) de l'IISPV-URV, titulat: "Impacte del metabolisme energètic en las modificacions epigenètiques derivades de la combinació de diabetis i obesitat", ha estat el motiu per explicar als assistents el què fan i com impacta a la societat. 

Els 35 assistents han pogut gaudir de les explicacions del Dr. Jorge Joven i la Dra. Fàtima Sabench, metge del servei de cirurgia bariàtrica de l'HUSJR i la visita al COS, a càrrec del Dr. Salvador Fernández i la Dra. Anna Hernández, ambdós investigadors col·laboradors de la Unitat de Recerca Biomèdica de l'IISPV.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web