Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dimarts, 28 de maig de 2019

Jornada Trimestral de Formació: psicosi incipient

Institut Pere Mata, 13 de juny 2019

Jornada Trimestral de Formació de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata - la Psicosi Incipient
Dia: 13 de juny de 2019
Hora: 9 13:45h
Lloc: Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut - URV

La data límit per inscriure's és el dia 6 de juny. S'acceptaran per rigorós ordre d'arribada. Clica aquí per accedir al formulari.
 
El Programa d'Atenció Específica al Trastorn Psicòtic Incipient (PAE-TPI) és un programa impulsat des del Pla Director de Salut Mental i Addicions que es va iniciar com un programa pilot en alguns territoris al 2008 i al 2018 es va realitzar la implantació a tota Catalunya. El Programa d'Atenció Específica a les persones que presenten un Trastorn Psicòtic Incipient i a les seves famílies requereix del treball integrat de tots els dispositius de Salut Mental i Addiccions vinculats a l'atenció en aquesta població en cada territori.
 
El Programa PAE-TPI té com a objectiu la detecció precoç i tractament integral i multidisciplinari dels trastorns psicòtics incipients, incloent des del primer episodi psicòtic fins als següents 5 anys, el que es coneix com a període crític i també de la fase que precedeix al debut psicòtic o fase prodròmica. L'objectiu de millora de la detecció, valoració i intervenció en el trastorn psicòtic incipient fa també necessària la col·laboració del conjunt de dispositius sanitaris, socials, educatius i comunitaris de cada àmbit territorial.
 
En la present jornada que organitza l'Hospital Universitari Institut Pere Mata es presentarà el programa i s'abordarà específicament la intervenció en alguns grups de població com són la població adolescent i també l'abús de cànnabis, que en aquests trastorns és molt prevalent i representa un repte clínic important. Per altra banda també ens centrarem en la intervenció amb les famílies i també en les estratègies de recuperació funcional de les persones amb un trastorn psicòtic incipient que, en darrer terme, a més de la recuperació simptomàtica, és el gran objectiu terapèutic.
 
La jornada es podrà seguir a través de Twitter amb l'etiqueta #PsicosiIncipient.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web