Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dimarts, 7 de maig de 2019

Oberta la convocatòria per presentar reptes i solucions a l’Open Innovation Forum 2019

Després de l'èxit de la primera edició, arriba de nou l'Open Innovation Forum, un Programa d'Innovació Oberta que dóna l'oportunitat a empreses de llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca.

L'Open Innovation Forum és una gran ocasió per conèixer el col·laborador adequat per solucionar reptes d'innovació. Durant el 2019 tindran lloc diverses trobades entre els generadors dels reptes d'innovació i els solucionadors on, mitjançant una agenda d'entrevistes pre-concertades, les empreses podran estalviar temps en el desenvolupament dels productes o serveis necessaris per augmentar la seva competitivitat. La plataforma online es mantindrà oberta durant tot el 2019, i amb el pagament únic d'una quòta anual es podran enviar reptes d'innovació o proposar solucions fins al desembre de 2019. Una comissió valorarà aquests reptes i escollirà els més rellevants, que rebran feedback sobre possibles solucions -per part de centres de recerca d'universitats i agents d'innovació catalans- i seran convocats a trobades amb els solucionadors.

La trobada està oberta a empreses catalanes amb necessitats d'innovació, amb desenvolupament de nous productes/serveis, o amb interès per explorar noves oportunitats d'innovació; i a grups de recerca de les universitats i centres tecnològics amb interès per aplicar la seva investigació al teixit empresarial català.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web