Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dimarts, 26 de març de 2019

Sessió de treball de canvi estratègic amb l'IESE: El cas de l'Hospital Sant Joan de Déu

Accio. Workshop i formació

Dia: dimecres, 27 de març del 2019
De 15.30 h a 18.30 h
Lloc: ACCIÓ - Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona 
Inscripcions gratuites

Aquesta sessió s'adreça a empreses que formen part d'algun clúster del Programa Catalunya Clústers.

El pròxim 27 de març treballarem conjuntament el cas de l'Hospital Sant Joan de Déu amb el seu gerent, el doctor Manuel del Castillo; el professor de l'IESE i autor del cas, José Luis Nueno; i diferents directius interessats a estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Uns dies previs a la jornada, s'enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d'arribar a les 15.30 h i seran dividits en equips reduïts de sis persones per discutir el cas durant 30 minuts.

Després d'una pausa que poden aprofitar per fer networking, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les quals s'ha arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.

Aquesta és la primera de les 5 sessions de treball del 2019, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presència dels seus protagonistes i d'experts en la matèria. Aquests casos són una excel·lent eina de treball, ja que permeten adquirir un coneixement generalitzat dels problemes i, sobretot, de les oportunitats a les quals s'enfronten les empreses i facilitaran el desenvolupament d'habilitats per a la seva solució d'una forma sistemàtica.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web