Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dilluns, 11 de març de 2019

11a Jornada de Recerca de l'ICS

Tarragona, 23 de maig 2019

El proper 23 de maig de 2019, el Seminari de Tarragona acollirà l'11a Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut que tindrà com a tema central la investigació del present a pediatria per garantir un bon futur.

Les Jornades de Recerca de l'Institut Català de la Salut (ICS) són una gran oportunitat per donar a conèixer la investigació que s'està fent en els seus instituts de recerca i per crear un espai de comunicació i intercanvi d'experiències a partir de les diverses taules rodones i dels pòsters que s'hi presenten.

Aquest any està dedicada a la investigació pediàtrica, i s'ha centrat en dos aspectes de màxima actualitat: l'obesitat i les malalties minoritàries. En el primer cas, es tracta d'un greu problema que assoleix característiques d'epidèmia; a l'extrem oposat pel que fa a nombre de persones afectades trobem el segon, ja que són malalties amb molt poca incidència i, consegüentment, amb risc d'oblit per desconeixement.

​T'hi apuntes?

Inscripció NO ICS

Inscripció ICS

Inscripció RESIDENTS

Les Jornades de Recerca de l’CS són organitzades per l’ICS i per l’IISPV.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web