Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimecres, 20 de juny de 2018

Visita d’una delegació de Beijing a la URV, IISPV i l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus

Reus, 20 de juny 2018.- L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus ('HUSJR) ha rebut la visita d'una delegació xinesa de Beijing experts en la transferència de tecnologia de l'àmbit biosanitari i biotecnològic.

Aquesta visita obre les portes a noves oportunitats de col·laboració entre les institucions.

La delegació xinesa ha estat representada per:

ZHANG XIANGYONG, Director de l’Oficina de Barcelona de European Traditional Chinese Medicine Development and Promotion Center.
ZHAO YI, COO,Beijing Ludaopei Biotecnología S.L.
YU CHUNLING, Secretaria General.
ZHONGGUANCUN YiChuang, Aliança d'Innovació Tecnològica de Propietat Intel·lectual.
WU WEN, Vice-Directora General, Beijing Tongrentang Salud Farmacéutica S.L.
WU XIAOBING, Degana Executiva, Beijing YiChuang Institut d'Investigació de la Indústria Biotecnològica.
LOU MEI, Vice-Secretaria General, Associació de Promoció de l'Alianza d'Innovació Tecnològica de la Zona de Desenvolupament Econòmic i Tecnològic de Beijing.
CAO JIANRONG, Presidenta, Denogen (Beijing) Ludaopei Biotecnología S.L.

La delegació xinesa ha estat rebuda per la Sra. Àurea Rodríguez, Directora EURECAT, a les instal·lacions situades a l'Edifici d'R+D+i en Nutrició i Salut.

Seguidament, han visitat l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus de la mà del Sr. Joan Gené, Director de Servis i Recursos i de la Sra. Mar Baiget de la Unitat de Projectes Europeus de l'IISPV.

En el mateix hospital s'ha fet una reunió, en la qual hi han assistit representants de l'IISPV: el Dr. Joan Vendrell, Director de l'IISPV, el Dr. Xavier Correig, Investigador responsable de l'IISPV i URV i la Sra. Elisabet Galve, Directora de l'oficina tècnica. La URV ha estat representada pel Dr. John Style, Vice-rector de relacions internacionals, el Dr. Josep Ribalta, Director de l'Escola Doctora de Doctorat, el Dr. Antonio Castro, Degà de la Facultat de Medicina i la Dra. Fàtima Sabench, Vice-degana de la Facultat de Medicina han presentat la Facultat i l'entorn URV.

En el transcurs de la reunió de treball s'ha posat de manifest les possibles col·laboracions futures interinstitucionals.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web