Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dijous, 21 d'abril de 2016

Parlem d'obesitat i de diabetis tipus 2

8a Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut

Dia: 3 de juny de 2016
LLoc: Palau de Congressos - Passeig de la Devesa, 35, 17001 Girona

La Jornada reunirà investigadores i investigadors representatius dels set instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l'organització i que permetrà posar en comú els darrers avenços científics que s'hi estan duent a terme, aquesta vegada en el camp de l'obesitat i la diabetis. L'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) és l'encarregat de l'organització d'aquesta nova edició.

En la Jornda hi participen els Co-Directors del Grup d'Investigació en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) de l'IISPV, la Dra. Sònia Fdz-Veledo amb la conferència titulada "El teixit adipós com a òrgan immunocompetent" i el Dr. Joan Vendrell com a moderador en el Simposi sobre diabetis.

Durant la trobada també es faran públics els noms dels guanyadors o guanyadores de la convocatòria 2016 dels Premis a la Trajectòria Investigadora, als hospitals i a l'atenció primària de l'ICS, i també el Premi a l'Investigador o la Investigadora Jove. L'objectiu d'aquests guardons és fomentar i reconèixer la investigació biomèdica d'alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, que es du a terme a la institució.

Inscripcions: recerca.ics@gencat.cat

Programa de la Jornada

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web