Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dilluns, 11 d'abril de 2016

Tertúlia científica al Cafè La Cantonada de Tarragona. Impartida pel Dr. Jordi Miró

En aquesta ocasió parlarem del dolor infantil

Fins fa relativament poc temps es pensava que els infants no sentien dolor. O que, en cas de tenir-ne, aquest desapareixia fàcilment i sense deixar seqüeles. El cas és, però, que la realitat és ben lluny d'aquesta imatge idíl·lica. Malauradament, la força d'aquesta creença encara és present en l'activitat clínica i sanitària.

Jordi Miró, catedràtic de Psicologia de la Salut de la URV, investigador ICREA-Acadèmia i director de la Càtedra de Dolor Infantil URV-Fundación Grünenthal, ens presentarà Els infants no senten dolor..., o sí? demà 12 d'abril, a les 20 h al Cafè La Cantonada (C/ Fortuny, 23, Tarragona).

Avui dia, per exemple, a Catalunya encara no hi ha cap unitat multidisciplinària per al tractament del dolor crònic infantil, tot i que sí que n'hi ha per atendre les necessitats dels adults. En aquesta xerrada parlarem del dolor infantil, i especialment del dolor crònic, així com dels efectes que té, les possibles causes i el que es podria fer per millorar aquesta situació.

El cicle de tertúlies científiques "Ciència a La Cantonada", organitzat per la URV en col·laboració amb els responsables del Cafè La Cantonada, pretén apropar la ciència a la societat mitjançant el format dels cafès científics. L'objectiu és treure el coneixement de la universitat i dels centres de recerca, i portar-lo a un entorn social i relaxat.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web