Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Divendres, 18 de març de 2016

El projecte RETIPROGRAM de l’IISPV participa en la Fira Recerca en Directe’16

La Fira Recerca en Directe, organitzada pel Parc Científic de Barcelona en el marc del programa "Investigació en societat" i impulsada per l'Obra Social "la Caixa" i l'Ajuntament de Barcelona, és una exposició dels projectes més actuals i punters que es duen a terme en centres i instituts de recerca de Catalunya. Es tracta d'una bona oportunitat perquè els visitants puguin conversar amb investigadors d'àmbits molt diversos i resoldre enigmes científics mitjançant l'experimentació amb els aparells de recerca amb què es duen a terme els projectes d'investigació.

L'espai del CosmoCaixa acull, del 6 al 9 d'abril, dotze equips científics de diverses disciplines i institucions, una de les quals és l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) amb el projecte RETIPROGRAM.

L'estudi multidisciplinari RETIPROGRAM està liderat pel Grup de recerca en Oftalmologia - HUSJR- IISPV del Dr. Pere Romero i compta amb la participació del Grup de recerca ITAKA (Tecnologies Intel·ligents per a la Gestió Avançada del Coneixement) del doctors Antoni Moreno i Aïda Valls i el Grup de recerca IRCV (Robòtica i Visió Intel·ligents) del Domènec Puig, ambdós de la Universitat Rovira i Virgili.  

Aquest treball proposa l'ús de tècniques d'Intel·ligència Artificial i Visió per Computador per construir sistemes que classifiquin els pacients segons el seu risc de desenvolupar la malaltia retinopatia diabètica.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web