Cercador

Notice: Undefined variable: etsa in /www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/iispv/unitat_projectes_internacionals.html on line 132
Portada > Què és l'IISPV? > Unitat de Projectes Internacionals

Unitat de Projectes Internacionals

La promoció de la internacionalització de la recerca és un dels objectius estratègics de l'IISPV. La Unitat de Projectes Internacionals (UPI) és la oficina encarregada d'assegurar el compliment de dits objectius a través de la coordinació de totes les tasques d'internacionalització en recerca en salut que es duen a terme al territori.

En particular, la UPI realitza les següents funcions:

1. Servei d’informació i assessorament als investigadors en programes de finançament internacionals.
2. Creació i coordinació de comunitats (incloent la URV) i aliances institucionals a nivell internacional.
3. Captació de talent internacional al IISPV.

La UPI també realitza un seguiment dels indicadors de producció científica per assegurar-se que la recerca al IISPV està alineada amb els objectius establerts per la Direcció.

En col·laboració amb els departaments de comunicació, d'innovació i de formació, la UPI garanteix que la tasca realitzada pels investigadors del IISPV té el màxim impacte internacional.

1. Suport en finançament internacional al personal investigador

La UPI promou la internacionalització dels grups de recerca de la institució mitjançant la captació de fons internacionals, especialment dins del programa marc Horitzó 2020. Entre les funcions de la unitat es troben les següents:

- Identificació d'oportunitats de finançament internacional i difusió de convocatòries.
- Actuar de node de connexió amb els agències internacionals de fiançament (públiques i privades) i els punts nacionals de contacte.
- Preparació de propostes conjuntament amb el personal investigador.
- Organitzar activitats informatives i formatives
- Organització d'entrevistes de prova per la preparació per les beques ERC.

La UPI lidera en tots els projectes de l'àrea de la salut i també en projectes interdisciplinaris on la salut i benestar tenen una part significativa, ja siguin propis, d'altres grups de la URV, així com amb organitzacions externes.

2. Creació de comunitats i aliances

Al IISPV sabem que els principals reptes que el sistema sanitari s'enfronta no es poden solucionar de manera individual. Conscients de la importància de les col·laboracions amb altres entitats externes per a poder respondre millor als reptes, el IISPV té com a prioritat la creació d'aliances estratègiques.

La UPI coordina totes les tasques que tenen com a objectiu la promoció del' internacionalització i/o la realització de projectes de finançament europeu.

El 2017, l'equip directiu del IISPV, l'IDBIGI i el IRBLleida van signar el conveni CATIONS (2017) per la col·laboració entre les unitats de promoció internacionals dels tres Instituts. Aquest conveni té com a objectiu la internacionalització dels tres instituts i una major visualització a nivell internacional de l'activitat científica dels nostres investigadors.

A més, la UPI col·labora amb la URV per la promoció de projectes internacionals en l'àrea de la salut del campus de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

3. Captació de talent internacional al IISPV

La captació de talent és una de les prioritats dins dels objectius de creixement del IISPV. La captació de personal investigador internacional és de vital importància per la creació d'un ambient intercultural, enriquidor i per la creació de col·laboracions amb altres institucions europees.

La UPI col·labora amb els investigadors i amb la institució per la cerca de talent estranger. En particular, la UPI té experiència amb candidatures Marie Curie i en el procés de selecció de personal investigador.

A/e: upi(ELIMINAR)@iispv.cat


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web