Cercador

Notice: Undefined variable: etsa in /www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/iispv/predoctoral.html on line 132
Portada > Què és l'IISPV? > Convocatòria Predoctoral

Convocatòria Predoctoral


Lloc de treball: Contracte predoctoral per a incorporar-se a la Unitat de Recerca en Lípids i Arteriosclerosi (URLA) de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) per a realitzar la tesi doctoral en la Línia Transportadors d'àcids grassos, arteriosclerosi, diabetis. Es vol determinar el paper de les Fatty Acid Binding Proteins (FABP's) i altres transportadors d'àcids grassos sobre el risc cardiovascular i la resistència a la insulina.

Investigadors principal: Dr. Lluís Masana

Requisits dels candidats:
- Es busca una persona llicenciada o graduada en Ciències de la Salut (Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Farmàcia o Medicina), amb estudis finalitzats amb data posterior a l'1 de gener de 2012.
- Nota mitjana mínima de l'expedient acadèmic igual o superior a 7,5 o una nota a partir de 2.
- És imprescindible haver finalitzat els estudis de màster o estar realitzant actualment els estudis necessaris per a ser admès a un programa de doctorat.
- Es valorarà tenir coneixements avançats d'anglès (equivalent com a mínim a B2).
- Es valorarà positivament experiència en l'àmbit de la arteriosclerosis, diabetis i biologia molecular i cel·lular. I tenir publicacions i comunicacions a congressos en aquests camps.
- Persona organitzada, metòdica, amb alta motivació i iniciativa. Ha de tenir habilitats per treballar en equip i de manera independent.
- La incorporació del candidat/a en principi hauria de ser a partir del Gener de 2018 i es valorarà la possibilitat de demanar beca pre-doctoral per convocatòria pública.

Condicions laborals:
- Jornada completa (40h setmanals).
- Durada del contracte d'1 any i es podrà prorrogar anualment en el marc d'aquest programa fins a un màxim de 3 anys, sempre que es compleixin els requisits previstos a les corresponents convocatòries de renovació.
Per a més informació i presentació de currículums vitae, contactar amb Lluis Masana (luis.masana@urv.cat) amb còpia rrhh@iispv.cat. Si us plau enviar CV i còpia de l'expedient acadèmic.

Data límit de presentació de CV: 16 de Febrer de 2018.


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web