Cercador

Notice: Undefined variable: etsa in /www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/iispv/internacionalitzacio.html on line 132
Portada > Què és l'IISPV? > Internacionalització

Internacionalització

La internacionalització de la feina realitzada al IISPV és una de les prioritats de la institució tal i com està definit dins dels objectius estratègics del pla estratègic (2018-21), que considera com a prioritat:

 Millorar la visualització internacional de l'activitat científica del IISPV.

 Impulsar la participació i taxa d'èxit dels nostres grups de recerca en programes de finançament europeu.

 Crear aliances nacionals i europees amb altres centres de recerca hospitalària per la promoció de les àrees d'estratègia del IISPV.

 Promocionar col·laboracions amb altres actors internacionals (ex. indústria, ONGs, centres tecnològics, etc.) per la promoció del treball interdisciplinari.

Totes les activitats internacionals al IISPV estan coordinades per la Unitat de Projectes Internacionals (UPI).

El 2018, els equips directius del IISPV i de la Universitat Rovira i Virgili (URV) van acordar una col·laboració inter-institucional per promocionar la visualització internacional de les activitats del campus. En conseqüència, es va centralitzar i especialitzar la coordinació dels esforços internacionals en diferents àmbits amb la creació d'una oficina conjunta. Així doncs, el IISPV es el responsable de liderar la gestió en l'àmbit de la biomedicina i ciències de la salut (des de la recerca bàsica fins la més aplicada) de la regió de Tarragona de forma coordinada amb la URV.

Amb aquesta nova estructura s'incrementarà la presència internacional de la tasca realitzada pels grups de recerca del URV i del IISPV. Aquesta millor visualització ajudarà la cerca de solucions innovadores i sostenibles als reptes de salut als que s'enfronta la població del nostre entorn.


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web