Cercador

Notice: Undefined variable: etsa in /www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/iispv/doctorat.html on line 132
Portada > Què és l'IISPV? > doctorat

Candidat per realitzar la tesi doctoral en l'estudi del teixit adipós en el context de l'obesitat i trastorns relacionats

Es busca candidat per realitzar la tesi doctoral en l'estudi del teixit adipós en el context de l'obesitat i trastorns relacionats.

El grup de recerca en Metabolisme Lipídic en l'Obesitat i Malalties Relacionades l'Hospital Universitari Joan XXIII (Tarragona, Espanya) busca un candidat per a realitzar la tesi doctoral en un projecte finançat (IP: Dra. Merce Miranda).

El projecte estudia els efectes de la hipòxia crònica i intermitent a la adipogènesi i el metabolisme del teixit adipós. L'investigador predoctoral treballarà principalment en la biologia molecular i cel·lular del teixit adipós i serà format per dissenyar, executar i analitzar experiments in vitro utilitzant una sèrie de tècniques en el camp de la biologia cel·lular i molecular, amb treball in vitro i amb col·leccions de mostres clíniques.

Es valorarà experiència en el camp o tècniques (cultiu de teixits, expressió de gens i proteïnes, microscòpia).

Durada: tres anys amb l'opció de sol·licitar una beca competitiva.

El candidat s'incorporarà al grup de Metabolisme lipídic en l'Obesitat i Malalties Relacionades. Aquest grup forma part del Grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Relacionades (Hospital Universitari Joan XXIII), que consta de diversos grups de recerca que inclouen investigadors principals, investigadors post i predoctorals que treballen en una àmplia gamma de qüestions actuals de la Endocrinologia.


Els candidats han de complir amb els criteris d'elegibilitat:

  • Ser espanyol o nacional d'algun dels Estats de la Unió Europea o d'un país no comunitari amb residència legal a Espanya en el moment de la sol·licitud.
  • Els sol·licitants han de tenir un grau en Biologia, Biotecnologia, Bioquímica o llicenciatura relacionada amb la salut.
  • Expedient acadèmic igual o superior a 2.0 (abstenir enviar CV amb nota inferior).
  • Demostrar clara vocació científica, capacitat d'integració en equips multidisciplinaris d'investigadors bàsics i clínics.
  • Es valorarà l'experiència en el camp de la biomedicina.
  • Coneixements d'anglès.

    Adjuntar un CV amb la nota mitjana de l'expedient acadèmic en escala 1-4, carta de presentació, i dos cartes de recomanació.

Últim dia per enviar la documentació: 28 de gener de 2013
 

Enviar currículum


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web