Cercador

Notice: Undefined variable: etsa in /www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/formacio/curs_patologia_husjr.html on line 132
Portada > Formació > Oferta formativa actual

Curs de Patologia Mitocondrial

Curs de Patologia Mitocondrial

Dia: Dijous, 27 de novembre de ​2014
Horari: 15:00h
Lloc: Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut, Avda. de la Universitat, 1 - E-43204 Reus (TGN) - Sala Polivalent (planta baixa)
Com arribar

Programa del seminari

Objectiu
​Seguint el Programa de Cicle de Seminaris 2014/2015 que organitza l'IISPV,​la Dra. Gloria Garrabou, ​Investigadora Postdoctoral, IDIBAPS-UB-Hospital Clínic de Barcelona. Impartirà la sessió científica titulada "Patologia Mitocondrial"

Breu Resum de la sessió científica

La patologia mitocondrial engloba un conjunt de malalties amb un ampli espectre de manifestacions clíniques i moleculars que requereix aproximacions d'equips multidisciplinars per a l'estudi, diagnòstic i seguiment dels malalts afectes. Aquestes malalties poden ser d'origen genètic (innat) o bé adquirit (tòxic). La recerca en l'etiopatologia, diagnòstic i tractament d'aquest tipus de trastorns és clau per millorar la qualitat i esperança de vida dels malalts. L'Equip de Recerca Muscular i Funció Mitocondrial de l'Hospital Clínic de Barcelona disposa d'una llarga trajectòria en l'estudi d'aquestes patologies i exposarà exemples de les línies de recerca actualment en desenvolupament al seu laboratori que centren el seu interès en l'estudi de la implicació mitocondrials en: (i) miopaties (com la miositis per cossos d'inclusió en la seva forma esporàdica), (ii) trastorns obstètrics (com el creixement intrauterí restringit), (iii) toxicitat mitocondrial (com l'adquirida per consum de tabac o d'antiretrovirals) i trastorns neurodegeneratius (com la síndrome de Parkinson o l'esquizofrènia).

Formulari d'Inscripció

Inscripció gratuïta. 


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web